Categorieën

Annie Sloan Soft Wax is de perfecte aanvulling op Chalk Paint™; sterker nog, ze horen bij elkaar! Sensationele resulaten verkrijgen is heel eenvoudig; je hebt een katoenen doek en/ of een ronde kwast nodig om goed in alle gaatjes en hoekjes te komen.

Met deze Dark Soft Wax geef je een antiek effect aan je meubel. Gebruik na de eerste laag kleurloze Soft Wax de Dark Soft Wax om hoekjes een oud en beetje "vuil" uiterlijk te geven. Gebruik de Dark Soft Wax echter NOOIT zonder eerst een laag Soft Wax Clear aangebracht te hebben.

Voor het beste resultaat wrijf je de was echt IN de krijtverf. Denk aan een handcreme waarvan je wilt dat deze goed intrekt in de huid en breng de was op dezelfde manier over de laag krijtverf aan. Dit kan met een doek of met een kwast. Verwijder het teveel aan was met een schone, pluisvrije doek.
  • Less is more, dus breng de was nooit te dik aan! De was voelt direct na het aanbrengen droog aan.
  • Bewerk kleine stukjes tegelijk zodat de was niet opdroogt voordat je deze in de verf kunt wrijven.
  • De was voelt direct na het aanbrengen droog aan, maar het volledig uitharden duurt langer. Dit kan 5 tot 21 dagen duren en is afhankelijk van de kamertempratuur.
  • Als je een glanzende afwerking wilt, wacht dan 24 uur met het uitwrijven van de was
  • Annie Sloan Soft Wax is veilig voor etenswaren nadat het volledig is uitgehard.

 
€ 16,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Mila