Categorieën

Soft Wax Clear (kleurloos) 5 18
Annie Sloan Soft Wax is de perfecte aanvulling op Chalk Paint™; sterker nog, ze horen bij elkaar! Sensationele resulaten verkrijgen is heel eenvoudig; je hebt een katoenen doek en/ of een ronde kwast nodig om goed in alle gaatjes en hoekjes te komen.

Voor het beste resultaat wrijf je de was echt IN de krijtverf. Denk aan een handcreme waarvan je wilt dat deze goed intrekt in de huid en breng de was op dezelfde manier over de laag krijtverf aan. Dit kan met een doek of met een kwast. Verwijder het teveel aan was met een schone, pluisvrije doek.
  • Less is more, dus breng de was nooit te dik aan! De was voelt direct na het aanbrengen droog aan.
  • Bewerk kleine stukjes tegelijk zodat de was niet opdroogt voordat je deze in de verf kunt wrijven.
  • De was voelt direct na het aanbrengen droog aan, maar het volledig uitharden duurt langer. Dit kan 5 tot 21 dagen duren en is afhankelijk van de kamertempratuur.
  • Als je een glanzende afwerking wilt, wacht dan 24 uur met het uitwrijven van de was
  • Annie Sloan Soft Wax is veilig voor etenswaren nadat het volledig is uitgehard.
Met Dark Soft Wax geef je een antiek effect aan je meubel. Gebruik na de eerste laag kleurloze Soft Wax de Dark Soft Wax om hoekjes een oud en beetje "vuil" uiterlijk te geven. Gebruik de Dark Soft Wax echter NOOIT zonder eerst een laag Soft Wax Clear aangebracht te hebben.
€ 16,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Karen -
Easy to apply and works very well with the chalk paint, nice finish
Ger Beukers -
Heel goede wax. Gemakkelijk aan te brengen met de wax kwast. Het geeft meer detail dan alleen de matte krijtverf.
Anja -
De wax hoort gewoon bij krijtverf. Geeft een super mooi resultaat
bianci van der borst -
Ik kan dit produkt niet beoordelen omdat de verf niet werkte op mijn meubelstuk en de was erdoor heen bleef komen heb ik de verf af moeten krabben de was mag ik retourneren
Wil -
Het is even wennen om met chalk paint te werken.Maar het resultaat is verbluffend. Maar moet de wax uitgewreven worden.?
Barbara -
Fijn spul, een must na gebruik van de krijtverf! Maakt het af!
De kwast werkt ook prima !
Renate -
De wax maakt het af. Zonder de wax is de verf echt heel erg mat. De wax geeft het meer diepte. Wel vind ik dat je er best veel van moet gebruiken om alles goed te bedekken (trekt heel snel in)
ruighaver -
Top product! Makkelijk op te brengen en uit te poetsen. Een mooie zijdeglanzende finish. ( na 4 uur opgewreven)
Van Dijck -
Hoort gewoon bij de krijtverf . Kan het niet zonder de wax voorstellen. Het resultaat had zonder wax nooit voldoening gegeven.
Saville -
Prettige was om te gebruiken en het resultaat op de krijtverf is prachtig. Het beschermt de verf nu ook, waardoor de verflaag beter zal blijven zitten.
Lianne -
Super! Heb er een salontafel( oude legerkistjes) mee behandelt, kan gewoon een wijnglas neerzetten en eventuele vlekjes neem je weg met een licht vochtig doekje. Verf blijft na het waxen mooi mat. Wax trekt goed in de verf, zeer goed product, makkelijk te verwerken, zuinig in gebruik.
Anoniem -
heel fijne was smeert heel gemakkelijk en daarna lichtjes met een doek geeft een matte glans super blij ermee .
Henk Jansen -
De wax heb ik nog niet uitgeprobeerd, salontafel moet nog verder afgeverfd worden.
Anoniem -
Mooi resultaat met deze was, geeft mooie, matte glans en is na droging met een vochtig doekje af te nemen. Goed product!
henk -
Goed spul, ga het ook proberen op een kast die al een paar jaar terug is geverfd met krijtverf, ben benieuwd.
Hettie -
smeert goed uit en kleurt natuurlijk op
m.j.kerkhof -
Mooi produkt , na het waxen kleurde de kast donker maar even later kwam de goede kleur weer terug, het ziet er prima uit. !!
Els pronk- Groeneveld -
Fijn product dat aan onze verwachtingen voldoet. Wij hebben de was licht opgewreven. Hierdoor ontstond een zijde matte glans. Erg mooi.

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
Mila