Categorieën

Annie Sloan Chalk Paint™ / Chalkpaint™ 120 ml / Honfleur Chalkpaint™ | 120 ml

LET OP! De kleur van je beeldscherm kan afwijken, wij raden daarom aan altijd eerst een handgeschilderde kleurkaart te bestellen. 

Honfleur, genoemd naar het havenstadje Honfleur in Normandie, is geinspireerd door de rijke warme bruintinten, die je op het rustieke Franse binnenland vaak ziet. Met deze rijke bruintint kun je perfect werken met heldere kleuren als Schandinavian Pink, Barcelona Orange, giverny, Provence, Greek Blue en Antibes Green. De kleur is ook heel elegant en klassiek te combineren met pasteltinten zoals Louis Blue en Antoinette. Bij Maison et Moi heb ik een bord gemaakt, waar ik de woontrend en kleurtrend 2017 laat zien met Honfleur en een warme roze tint (Scandinavian pink - cream en een vleugje Emperor Silk gemengd)

Met een pot van 120 ml kun je ongeveer 1,5 m2 dekkend schilderen, voldoende voor een spiegel, wat fotolijstjes of twee bloempotten. 

Gebruik voor meubels en vloeren altijd een wax of vernis voor de afwerking!

Aarzel niet om te mailen of te bellen met uw vragen over de verf of over de ondergrond! Lees ook onze tips en tricks!
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,50
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Hartelijk dank voor je reactie!

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Mila